Marta Torné se sincera sobre el pitjor moment de la seva carrera: “Va ser horrible”

L'actriu i presentadora catalana va estar molt de temps sense feina, el que ara explica en un vídeo

Marta Torné ha participat en una campanya que pretén ajudar totes aquelles persones sense feina a aprendre a viure en aquesta situació sense que això els afecti gaire psicològicament. L’actriu i presentadora catalana ha recordat com van ser de complicats per a ella els inicis en la seva professió.

Va deixar Barcelona per provar sort a Madrid, una aventura emocionant que la va fer tocar el cel en aquell primer any: “Jo tenia una mica més de 20 anys i acabava d’arribar a Madrid perquè m’havien ofert un contracte en una cadena de televisió nacional. Era una oportunitat boníssima. Ara bé, al cap d’un any el contracte se’m va acabar i no em van renovar“. A partir d’aquí, Torné va patir una mala ratxa: “Em vaig quedar molt de temps sense treballar. Vaig haver d’estirar els estalvis que havia aconseguit reunir perquè em vaig veure amb una mà davant i una altra darrere”.

Explica que va encadenar un munt de càstigs seguits en els quals la resposta sempre era un “no”. No va defallir, per això, encara que es va veure obligada a demanar diners: “Va ser tot una mica horrible… Encara sort que un company de professió em va animar i em va deixar diners. Em va dir que m’ajudaria amb la condició que mai no digués el seu nom i perquè estava convençut que allò era una mala ratxa i que tot m’aniria bé”.

Marta ha estat protagonista de sèries d’èxit, així com també ha tingut papers secundaris en d’altres que no han aconseguit molta audiència. Una carrera desigual, igual que la seva feina en general: “Hi ha una frase que m’agrada molt de la meva professió que diu que o tens molta feina i no tens temps de dormir, o no tens ni per menjar”.

La catalana anima tothom en la mateixa situació: “No ets millor perquè estiguis treballant o perquè ningú no et vulgui contractar. Ets la mateixa persona i vals igual. La situació pot ser la que sigui, però l’actitud és molt important”.

Nou comentari