El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Torné sorprèn l’audiència: parla de la reencarnació i revela una experiència paranormal
  • CA

Marta Torné segueix sorprenent els teleespectadors de Zapeando. La tertuliana catalana ha mostrat la seva vena més mística i espiritual en unes confessions que han cridat molt l’atenció. Tot començava fa un parell de dies, quan deia que creu en la reencarnació: “De fet, jo sé que he tingut una vida anterior. Em van dir que quan tens el lòbul de l’orella connectat amb la mandíbula, com ho tinc jo, significa que estàs en la teva altra vida“.

En el seu cas, una endevinadora li hauria dit que en la seva altra vida havia viscut a París i que havia estat una cabaretera prostituta: “Em va dir que els meus clients em regalaven moltes joies i que per això ara no m’agrada portar-ne”.

I d’aquí, a compartir una experiència paranormal en el programa d’aquest dimecres. Què passava? En un primer moment assegurava que no li agrada parlar d’aquestes coses perquè fa que ho passi malament. No perquè tingui por, sinó perquè creu en els esperits: “La casa del poble de la meva mare, que és on va morir el meu avi, té diverses plantes i és molt estreta. M’agrada anar-hi sempre que puc i dormo en la mateixa habitació en la que va morir ell. Doncs bé… De vegades sentim molts sorolls. No tenim veïns i una vegada, quan estàvem a llit a punt de dormir, vam sentir el soroll d’una cadira que queia des de dalt”.

Marta Torné a 'Zapeando' - La Sexta
Marta Torné comparteix anècdotes paranormals a Zapeando / La Sexta

Els companys deixaven clar que no creien que fos obra d’un fantasma, però ella seguia convençuda: “Aquesta és una cosa en la que hi creus o no hi creus. A mi m’infon molt de respecte”. Una faceta desconeguda de Marta Torné que ha generat molta curiositat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 17, 2021 | 21:08
    M'importa una merda juny 17, 2021 | 21:08
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer tota la xolla de paràsits de 'ermot central que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa