El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Riesco: “Sé qui és Antonio David Flores, i serà molt complicat”
  • CA

Per fi. Ha arribat el dia en què Marta Riesco ha parlat de la seva relació amb Antonio David Flores. Ha estat en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a periodista, on ha donat la cara, després que la revista ‘Lecturas’ publiqués unes fotografies on es veia a l’exguàrdia civil sortint de la casa de la periodista de Telecinco.

“Respecto el dolor de totes les parts, però no em sento responsable, i estic fent això de forma totalment excepcional, perquè jo no vull ser un personatge públic. M’ha costat molt esforç arribar a ser periodista i treballar en aquest programa”, ha començat dient Marta.

I ha continuat amb el seu discurs: “Per desgràcia, sovint el cor no mana, perquè si hagués pensat en totes les conseqüències potser no hauria arribat fins aquí, però són coses que passen, i les assumeixo, i no vull tenir por a absolutament res. Viuré tot el que pugui viure, i el temps dirà qui s’equivoca”.

Antonio David Flores reconeix que ha començat una relació amb Marta Riesco - Europa Press
Antonio David Flores | Europa Press

Alhora, ha deixat clar que “soc una dona que ara mateix vull que em defineixi la meva feina, i no amb qui estic, tot i que estigui començant una relació amb Antonio David. Sé qui és, i sé que serà molt complicat, però us demano que em deixeu intentar-ho. No vull anar a cap reality ni vull donar cap entrevista per parlar sobre la meva vida privada”.

Mai he comercialitzat amb res que tingui a veure amb la meva vida privada”, ha afirmat Martra, que ha afegit que està bé i “feliç”. Alhora, ha assegurat que està enamorada, però que no vol explicar res més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa