Ridícul de ‘Sálvame’: readmet Marta López i els col·laboradors no la perdonen

Marta López ha reaparegut per sorpresa aquest dissabte al ‘Deluxe’, el que deixava sense paraules l’audiència després del polèmic acomiadament que havia protagonitzat. Telecinco la va fer fora d’una manera fulminant després que publiqués un vídeo a Instagram en el qual apareixia de festa, sense mascareta ni respectant la distància de seguretat. Dilluns següent va acudir a treballar a ‘Sálvame’ com si res i l’endemà va donar positiu en el test de coronavirus, el que va donar ales a la cadena per acomiadar-la amb un comunicat en el qual la titllaven d’irresponsable.

Ara, després que els companys l’hagin criticat fins a l’avorriment, el programa sorprèn amb una entrevista sorpresa. El titular? Que l’han tornat a contractar. Durant tota la conversa va haver de fer front a acusacions molt dures dels companys, però sembla que la cadena ha decidit deixar enrere la polèmica i contractar-la de nou. Molts pensen ara que tot podria ser el resultat d’una amenaça d’anar als jutjats, ja que ella podia demostrar que l’havien fet fora en conèixer que estava contagiada. Ara han deixat clar que el positiu de Marta era, en realitat, un fals positiu… O, almenys, això és el que asseguren ara: “Mai no he tingut coronavirus”. 

Lydia Lozano acusa Marta López al 'Deluxe'   Telecinco

Lydia Lozano acusa Marta López al ‘Deluxe’ / Telecinco

Sigui com sigui, Marta va voler respondre totes les acusacions i defensar-se dels atacs: “Se m’ha jutjat i criticat a nivell nacional d’una manera increïble. Vull aclarir que abans d’entrar al lloc aquell del vídeo ens van prendre la temperatura. Era una festa a l’aire lliure i en un reservat. Tot això m’ha demostrat qui és company i qui és amic. Per gent com Víctor Sandoval, els meus fills han hagut de patir molt. Ni tan sols m’han donat el benefici del dubte. Ho he passat fatal”.

Victor Sandoval, molt enfadat amb Marta López   Telecinco

Víctor Sandoval, molt enfadat amb Marta López / Telecinco

Davant d’això, Víctor Sandoval tornava a carregar contra la companya: “Ets una irresponsable i no canviaràs la meva opinió. Vens aquí amb una supèrbia… Et creus la reina, la reina de la Covid-19″. Ella responia de males maneres: “La reina de la Covid-19 ho seràs tu”. I Víctor no callava: “No, la reinona“. Un fitxatge que de ben segur que vindrà acompanyat de mala relació amb els companys, que malgrat el presumpte fals positiu continuen pensant que la seva actitud va ser irresponsable. 

Nou comentari