El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen la dinerada que s’ha gastat Marta López en les seves operacions estètiques
  • CA

El programa de Telecinco Viva la vida ha incorporat una nova secció en la qual analitzen el canvi físic d’algunes de les col·laboradores de la cadena. Han contractat un cirurgià plàstic que analitza els retocs que s’han pogut fer i revela quants diners s’haurien pogut gastar en ells.

L’última figura a ser analitzada? La de Marta López, la tertuliana de Sálvame i actual concursant de Supervivientes. El doctor assegura que Marta s’hauria fet deu retocs, amb un valor total de 28.500 €.

Pel que fa a la cara, destaca la rinoplàstia: “Ha corregit la forma del seu nas amb aquesta operació, que costa més o menys 6.000 €“. A més a més, també s’hauria elevat els pòmuls amb uns fils tensors que costen 500 € la sessió. Pel que fa als llavis, el doctor també hi veu una injecció de Botox: “S’ha fet injeccions d’àcid hialurònic per augmentar el volum dels llavis. Això li hauria costat uns 800 € per sessió”. Marta hauria fet servir el mateix tractament per eliminar les bosses sota dels ulls, el que tindria un preu similar.

El programa de Telecinco analitza les intervencions estètiques a les que s’hauria sotmès Marta López / Telecinco

En el front, a l’entrecella i a les potes de gall? Més Botox, per al qual hauria pagat 350 € per sessió. L’expert considera que la col·laboradora ha aconseguit molta lluminositat de la pell de la cara gràcies a una sessió de vitamines que es pot aconseguir per 150 € cada sessió.

Tot això, només pel que fa a la cara. Però què s’hauria fet a la resta del cos? Segons el programa, s’hauria introduït un baló intragàstric per aprimar que li hauria costat 4.200 €. A més a més, ella mateixa va reconèixer que s’havia sotmès a una abdominoplàstia per eliminar l’excés de greix i pell del seu abdomen. El preu d’això? 7.500 €. Finalment, també s’hauria realitzat una mamoplàstia per tornar a tenir el pit d’abans dels seus tres embarassos. 5.000 € als que s’han de sumar 4.000 € més pel canvi de pròtesi posterior.

En total? 28.500 € en uns retocs estètics que l’han ajudat a mantenir la bona figura i dir adeu a les arrugues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa