El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López haurà de passar dues vegades per quiròfan
  • CA

Marta López va acaparar tota l’atenció mediàtica durant els primers mesos de confinament, quan van enxampar la seva parella, el periodista Alfonso Merlos, amb l’amant a casa. L’expectació mediàtica va passar, però ella continua amb el lloc a Sálvame. Avui és notícia per un tema completament diferent, però, que fa referència a la seva salut.

La col·laboradora ha decidit passar per quiròfan. Se sotmetrà a dues intervencions, el que fa que estigui nerviosa. Ambdues són operacions estètiques, provocades per la important pèrdua de pes que ha patit aquests mesos: “M’he aprimat 15 kg menys i això m’ha perjudicat molt físicament, especialment a la zona de l’abdomen. La pell d’aquella zona ha quedat molt flàccida, encara més del que ja estava després d’haver engreixat 25 kg amb l’últim embaràs. Part de la meva paret abdominal s’ha separat i he d’eliminar l’excés de pell sobrant que em preocupa”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me pongo en las mejores manos del doctor @drgonzaleznicolas de la clínica @cliniem para que me cuiden.

Una publicación compartida de Marta López (@martalopeztv) el

 

Marta ha volgut fer publicitat de la clínica en la qual se sotmetrà a aquesta intervenció, en la qual també aprofitarà per retocar-se els implants del pit. El problema en aquesta zona? Que una de les pròtesis se li han girat i això li provocava molt de dolor: “M’està fent mal i això provoca que m’hagi de tornar a operar el pit. Ara he decidit posar-me uns implants més petits, tenint en compte que m’he aprimat”. 

Els seus seguidors li han desitjat ànims, tenint en compte que passar per quiròfan sempre comporta uns riscos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa