El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La ‘influencer’ Marta López, en el seu pitjor moment: “No tinc ganes de fer res”
  • CA

Les influencers omplen Instagram de fotografies que mostren les seves vides perfectes i adinerades. Ara bé, cada vegada són més les que es treuen la careta i reconeixen que no tot és perfecte. És el cas de Marta López Álamo, coneguda per ser la parella del col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros.

La model no es talla a l’hora de deixar clar que no viu en un món ple de felicitat i ostentacions. De fet, assegura que actualment travessa un moment difícil: “Porto uns dies súper down una altra vegada. El clima em mata. Després, haver d’acostumar-me a una altra zona. No tinc ganes de fer res… Però són etapes, tots en tenim a la vida perquè si no, quin avorriment”.

“El més important és ser conscient d’això i intentar posar-hi remei. No obstant això, també és bo permetre’s estar malament i ser humà. En definitiva, exigir-te menys sigui en l’àmbit que sigui. I ser agraït pel que tens, que és el que jo intento fer cada matí. Creieu-me, això marca la diferència. Això i meditar uns minuts abans de sortir del llit”, aconsella Marta López.

Marta López se sincera sobre el mal moment que travessa / Instagram

Una confessió que arriba poc després d’haver reconegut que moltes vegades se sent superada davant l’allau de crítiques que rep per la seva relació amb Matamoros. Una situació complicada que espera superar com abans millor.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a febrer 12, 2021 | 13:13
    en fi febrer 12, 2021 | 13:13
    d'on no n'hi ha no en raja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa