Marta López marxa del plató de ‘La Casa Fuerte’ entre llàgrimes en el seu retrobament amb Efrén

La parella feia tres setmanes que havia deixat la relació

Efrén Reyero només ha durat una setmana al reality ‘La Casa Fuerte’. L’exfutbolista ha estat el nou expulsat del concurs -juntament amb Rebeca Pous- i no ha deixat ningú indiferent en la seva arribada al plató de Telecinco. Però qui ho ha passat especialment malament ha estat la seva ex, Marta López. Tots dos s’han trobat cara a cara per primera vegada després de la seva ruptura.

“No passa res perquè no em deus res, ho vaig passar fatal però és la teva vida i pots fer amb ella el que vulguis. Però sabent que treballo a la tele no entenc que no em diguessis que anaves al concurs”, va començar Marta López davant la cara de circumstància d’Efrén.

“Quan has marxat han dit de tot i a mi m’han fet mal amb la informació que tu has donat. Jo vaig entendre que encara que tu i jo haguéssim parlat i que m’havies dit que volies deixar la relació, vaig pensar que era un empipament sense més“, va confessar Marta respecte a la seva ruptura sentimental.

Tot i això, el que més li ha molestat a Marta són els presumptes enregistraments que li ha fet Efrén per a després trair-la: “M’has gravat i li has dit a una persona de confiança que m’havies enxampat per a vendre’m després a la tele. M’han enviat captures teves i meves de converses”, assegurava.

Ell ho negava rotundament: “Les has escoltat? Si alguna vegada surt alguna cosa m’ho tires en cara. Jo només et puc dir que no tinc cap enregistrament ni tinc res que vagi a sortir sobre tu. Jo no tinc res gravat”, insistia.

Nou comentari