El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una coneguda ‘influencer’ espanyola denuncia una campanya d’assetjament
  • CA

Marta López Álamo rep desenes de crítiques cada dia des que saltés a la fama de la mà de Kiko Matamoros. La influencer sempre ha aprofitat l’altaveu d’Instagram per denunciar els menyspreus i insults que li dediquen, però mai no s’havia mostrat tan enfadada com ara.

La jove ha esclatat i ha trencat el seu silenci, completament superada per la situació. Ha passat molt de temps des que comencés a sortir amb el col·laborador de Sálvame i tot just ara estan en ple trasllat a una casa més gran. Malgrat l’amor que es demostren, molts segueixen opinant que Marta només el vol perquè es parli d’ella.

I ella no pot més: “Des que vaig començar amb ell que rebo crítiques sense parar, unes crítiques molt cruels. El pitjor de tot és que la majoria d’elles m’arriben per part de dones a les que no els hi agrada la meva parella i traslladen el seu odi contra mi. A la xarxa està de moda això de menysprear… Sempre em diuen que estic amb ell per la fama. Doncs no sé si vosaltres m’heu vist en un reality o en un plató de televisió… Oi que no? I ofertes no m’han faltat, aquesta és la veritat”.

“Jo puc seguir ignorant els comentaris perquè no m’afecta en el meu dia a dia, no és una cosa que em faci dubtar de si sóc bona o mala persona. No em coneixeu i la majoria de persones que m’han jutjat abans i després m’han conegut, m’han acabat dient que pensaven que jo era d’una altra manera. Em critiquen 24/7, però, i és per això que em costa posar-me davant d’una càmera. Sempre penso si encertaré o no, si diré alguna cosa que ofengui a algú… És molt complicat i em condiciona molt, em poso molt nerviosa sempre que he de fer un vídeo”, afegeix Marta.

El problema és que la fa sentir-se observada per ser parella de Kiko Matamoros: “Molts traslladen el seu odi cap a Kiko a mi per ser la seva xicota! A vegades em supera, sí. Vaig publicar una foto en la qual se’m veia tocant el piano i ràpidament van començar a dir que segur que no sé tocar el piano. Llavors per què he de dir que ho faig? No ho entenc. Per què han de suposar i donar per fet que estic mentint? Que no em pot agradar llegir, estudiar o la música clàssica? Tot això em va gran“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa