Una coneguda ‘influencer’ espanyola denuncia una campanya d’assetjament

La jove assegura que li diuen de tot només perquè és parella del col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros

Marta López Álamo rep desenes de crítiques cada dia des que saltés a la fama de la mà de Kiko Matamoros. La influencer sempre ha aprofitat l’altaveu d’Instagram per denunciar els menyspreus i insults que li dediquen, però mai no s’havia mostrat tan enfadada com ara.

La jove ha esclatat i ha trencat el seu silenci, completament superada per la situació. Ha passat molt de temps des que comencés a sortir amb el col·laborador de Sálvame i tot just ara estan en ple trasllat a una casa més gran. Malgrat l’amor que es demostren, molts segueixen opinant que Marta només el vol perquè es parli d’ella.

I ella no pot més: “Des que vaig començar amb ell que rebo crítiques sense parar, unes crítiques molt cruels. El pitjor de tot és que la majoria d’elles m’arriben per part de dones a les que no els hi agrada la meva parella i traslladen el seu odi contra mi. A la xarxa està de moda això de menysprear… Sempre em diuen que estic amb ell per la fama. Doncs no sé si vosaltres m’heu vist en un reality o en un plató de televisió… Oi que no? I ofertes no m’han faltat, aquesta és la veritat”.

“Jo puc seguir ignorant els comentaris perquè no m’afecta en el meu dia a dia, no és una cosa que em faci dubtar de si sóc bona o mala persona. No em coneixeu i la majoria de persones que m’han jutjat abans i després m’han conegut, m’han acabat dient que pensaven que jo era d’una altra manera. Em critiquen 24/7, però, i és per això que em costa posar-me davant d’una càmera. Sempre penso si encertaré o no, si diré alguna cosa que ofengui a algú… És molt complicat i em condiciona molt, em poso molt nerviosa sempre que he de fer un vídeo”, afegeix Marta.

El problema és que la fa sentir-se observada per ser parella de Kiko Matamoros: “Molts traslladen el seu odi cap a Kiko a mi per ser la seva xicota! A vegades em supera, sí. Vaig publicar una foto en la qual se’m veia tocant el piano i ràpidament van començar a dir que segur que no sé tocar el piano. Llavors per què he de dir que ho faig? No ho entenc. Per què han de suposar i donar per fet que estic mentint? Que no em pot agradar llegir, estudiar o la música clàssica? Tot això em va gran“.

Nou comentari