Marta López revela quins complexos té i defensa la relació amb Kiko Matamoros

La model ha respost les preguntes dels seguidors d'una manera molt sincera

Marta López i Kiko Matamoros formen una parella molt més consolidada del que els seguidors es pensaven. Ningú no apostava per la seva relació, especialment per la gran diferència d’edat que tenen. La gran majoria encara acusa la jove model de voler aprofitar-se de la fama i els diners del col·laborador de Sálvame per guanyar popularitat, però ella segueix lluitant per demostrar que se l’estima de debò.

De fet, aquest diumenge ha defensat el seu amor en una ronda de preguntes a Instagram. Li han tornat a preguntar si sortiria amb ell encara que no fos famós, el que l’ha encès: “No tinc cap obligació de demostrar res a ningú, només a la meva parella. Crec que he demostrat de sobres que això de la fama m’és igual, mai no m’he aprofitat de la seva imatge, més aviat al contrari. Em mantinc sempre al marge i sempre que he intervingut ha estat per un atac previ contundent. Creieu-me que no és fàcil. I diners? Jo guanyo els meus diners, no necessito els diners de ningú. Estic amb ell perquè l’estimo. No crec que en el segle XXI hàgem de justificar per què estàs amb algú. Almenys en el meu cas, és perquè l’estimo”. 

Captura de pantalla 2020 11 09 a las 12.34.13

Instagram

 

Captura de pantalla 2020 11 09 a las 12.34.42

Instagram

 

També tornen a preguntar-li com és la convivència amb algú més gran (recordem que Kiko té 40 anys més que ella). Marta torna a recalcar que no li dona cap importància a aquesta diferència: “La nostra convivència seria igual si ell tingués la meva edat. L’edat és un número. Tenim estils de vida molt similars. Kiko és una persona súper activa a qui li agrada fer les mateixes coses que a mi i, en el meu cas, sóc una persona bastant centrada i calmada per a la meva edat”. 

Ha deixat clar que la seva convivència és bona, el que assegura una vegada i una altra. Ara bé, les seves seguidores també s’han interessat sobre els seus complexos. Hi ha alguna part del seu cos que no li agradi? Marta López ho té clar: “Avui dia sóc feliç de poder dir que no tinc grans inseguretats o complexos. Però per exemple no m’agraden els meus cabells o no tenir els ulls molt grans, a més a més que m’agradaria ser un parell de centímetres més alta”.

Marta López revela quins complexos té   Instagram

 Instagram

Sincera i transparent de nou, el que fa les delícies de la gent que la segueix. 

Nou comentari