Marta López, desesperada: “Els meus fills i jo hem rebut insults molt greus”

Marta López ha concedit una entrevista a la Lecturas d’aquesta setmana. La col·laboradora travessa un moment molt complicat, després de ser acomiadada de Telecinco i insultada obertament pels seus companys. Han acusat el seu nou xicot d’estar amb ella per interès, el que no els perdona: “He plorat com mai no ho havia fet. Ha estat molt pitjor que el Merlos Place. Ho he passat molt malament, aquests últims set mesos han estat molt durs”.

Encara està molesta pel malentès que la va fer fora de la cadena: “Van veure un vídeo meu de festa amb les meves amigues. Però estàvem a l’aire lliure i complint totes les mesures de seguretat. Em penediré tota la vida d’haver publicat aquelles imatges que podien ferir sensibilitats… Encara que jo no vaig veure-hi cap maldat”.

Marta López a la portada de 'Lecturas'

Marta López a la portada de Lecturas

Assegura que la va sorprendre molt el comunicat en el qual l’acusaven de ser una irresponsable per aparèixer sense mascareta ni distància de seguretat: “Em va donar un atac d’ansietat. En aquell moment em trobava amb els meus dos fills grans i va ser molt incòmode. Vaig estar 15 dies plorant a casa, plorant tot el dia. Ho he passat pitjor que mai. Tenia molta por de tornar a Sálvame”.

“He hagut de suportar insults, que altres nens diguessin als meus fills que no els deixaven jugar amb ells… Al meu fill de 13 anys li van dir que per culpa de gent com jo va morir el seu avi”, afegeix. 

Marta López al 'Deluxe'   Telecinco 2

Telecinco

Sobre la tornada a la feina, assegura que tampoc no ha estat fàcil: “Lydia Lozano ha estat la meva decepció més gran. No crec que la nostra relació s’arregli mai. Belén Esteban tampoc no m’ha escrit”. Un clima de tensió a plató que sembla lluny de millorar. 

Nou comentari