La ‘influencer’ Marta López se sincera sobre l’anorèxia: “Ho vaig passar fatal”

La jove, que ha guanyat fama des que comencés a sortir amb Kiko Matamoros, dona detalls del pitjor moment de la seva vida

La vida de Marta López va canviar radicalment quan va començar a sortir amb Kiko Matamoros. Ser la parella d’un col·laborador de Sálvame tan mediàtic la va convertir automàticament en personatge del cor. Ara forma part del grup de les influencers i, com a tal, ha estat convidada al programa de la COPE La influencia.

En aquesta entrevista, la jove ha reconegut que sempre va voler ser coneguda. Ara bé, també deixa clar que no li agrada el món de la televisió: “Intento mantenir-me allunyada del focus, jo prefereixo moure’m en el món de la moda i la bellesa”.

Els seguidors de Marta aplaudeixen la seva naturalitat i transparència, les que ha tornat a demostrar en obrir-se sobre els problemes d’anorèxia que va patir durant molts anys: “Ho vaig passar fatal, sí… Vaig començar a ser anorèxica als 13 anys i ho vaig ser fins als 17. No hi ha un estàndard, per això, cadascú ho viu a la seva manera. Jo vaig començar pesant 49 kg i vaig acabar en 38, però vaig superar-ho i ara sóc feliç”,

Marta és conscient que el seu negoci genera xifres astronòmiques, el que encara la sorprèn: “Guanyo més diners que el meu pare, que és metge! Suposo que és que ara la tendència és ser influencer i tot aquest món està de moda. Crec que és normal que guanyem més diners perquè és el que busca el consumidor, però alhora crec que és important que els influencers ens formem. No hem de deixar de pensar que aquesta és una cosa passatgera”.

Nou comentari