El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López: “Una amiga íntima m’ha dit que Efrén té gravacions i converses meves”
  • CA

Aquesta setmana vam saber que Efrén Reyero i Marta López havien trencat la relació, després de 7 mesos sent parella. Era el propi Efrén qui ho anunciava en el moment d’entrar al reality de Telecinco ‘La Casa Fuerte’, tot i que no n’explicava els motius. Ella no havia volgut parlar gaire de la ruptura, fins ara, en què ho ha fet al programa ‘Ya es mediodía’. “Ara estic gairebé enfadada“, així ha començat a relatar Marta López el que li ha passat amb Efrén.

Marta ha relat el que li va dir una amiga seva: “Em va dir que el que et diré no t’agradarà gens, em va dir que Efrén tenia gravacions meves, que tenia converses meves“, ha explicat Mata López deixant a tots els seus companys estupefactes, “i no sé on les volia utilitzar “, ha afegit. Ella no va voler creure-s’ho però aquesta amiga li va enviar una prova, una sèrie de captures de pantalla de converses de la parella per WhatsApp, i aquí va ser quan Marta López es va adonar del que li havia fet el seu ex.

Però hi ha més, hi ha un àudio on Marta li explica una cosa molt íntima a qui va ser la seva parella. Ella va seguir sense creure que hi havia aquest àudio però quan li va explicar aquesta amiga aquesta conversa que va tenir amb Efrén, “em vaig quedar morta”, ha assegurat al plató. “Quan surti ja no sé si vull una explicació o no vull una explicació”, ha comentat Marta.. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa