Marta confessa entre llàgrimes que no ha oblidat a Lester

"No vull tornar amb ell però són onze anys i és com viure un dol", assegura la canària

Marta Peñate, la canària exparticipant de ‘La Isla de las Tentaciones 2’, ara es troba concursant a ‘La Casa Fuerte’. I ha estat en aquest context on ha tornat a parlar del seu ex, Lester, que ara ja té una nova parella, que va conèixer precisament a ‘La Isla de las Tentaciones’. Tot just han passat uns mesos de la ruptura i a la canària encara li està costant fer-se a la idea que ha acabat la seva relació d’onze anys.

“No saps l’ansietat que he tingut amb ell. La meva mare em deia que el deixés”, li ha confessat Marta a Tony Spina. “Jo l’estimava. Saps com de trist és deixar algú quan estàs enamorat? La por que tenia quan se’n va anar amb Patri, saps quin era? Que canviés amb ella”, afegia. Per a Marta aquesta està sent una època molt complicada. Creu que no tornarà a ser la mateixa perquè “Lester va absorbir tot allò que tenia bo”.

Marta: “És com un dol d’algú que continua viu”

En preguntar-li Sandra Barneda a ‘La Casa Fuerte’ per aquestes confessions, Marta no ha pogut evitar emocionar-se confessant que encara no ha superat la ruptura.

“No vull tornar amb ell però són onze anys i és com viure un dol. Un dol d’algú que continua viu. És fotut. Ho superaré. Enguany han estat moltes coses i molts dols seguits. No hem acabat bé. Hem acabat fatal i no hem tingut cap conversa des que va acabar tot. He de tenir-la perquè he de perdonar-lo i potser que ell em perdoni alguns actes perquè no sóc perfecta”, ha declarat.

Nou comentari