Preocupació per la top-model Marisa Jara: “M’han trobat un altre tumor a l’úter”

L'andalusa haurà de tornar a ser operada, el que impedeix que segueixi amb el tractament per convertir-se en mare

Marisa Jara és considerada com una de les top-models més prestigioses d’Espanya. L’andalusa, que ara també triomfa com a dissenyadora de joies, lluita contra el càncer des del 2018. Estava intentant ser mare quan li van detectar un tumor maligne al còlon: “El primer que m’han dit és que he tornat a néixer, perquè si no me l’haguessin tret tan aviat… No ho hauria explicat. El càncer ha suposat un tsunami a la meva vida. És horrible i he plorat molt“. No obstant això, seguia intentant quedar-se embarassada. Convençuda que ho aconseguiria, se sotmetia a un tractament d’hormonal. El problema? Que a l’última revisió ginecològica li han trobat un nou tumor.

“Tenia cita amb la meva ginecòloga per fer la primera ecografia i veure com estava el matalàs que estàvem fabricant amb les hormones per al bebè, però m’ha detectat un mioma de 15 centímetres que està ocupant pràcticament tot l’úter. Haurem d’aturar el tractament amb hormones perquè m’han d’operar i treure’m el tumor. M’està costant tant… Déu meu”, ha anunciat en una fotografia a Instagram. Ha de tornar a operar-se per un tumor, aquest cop benigne, una mala notícia a la que se suma haver de suspendre el procés d’intentar convertir-se en mare. Ara bé, ella no perd la il·lusió: “No passa res perquè sóc molt positiva i no deixaré de lluitar pel meu somni. Això no és res comparat amb tot el que he passat”, assegura.

Fa un parell d’anys van trobar-li un altre tumor a l’úter i, a més a més, ha hagut de ser operada més d’una desena de vegades per culpa de l’endometriosi que pateix.

I és que els últims anys han estat complicats per a la model: “Una operació més. Amb aquesta ja en van 19, crec que ja n’hi ha prou… El més important és que té solució i que, malgrat tot, estic feliç i sé que ho aconseguiré!”.

Nou comentari