El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Vargas Llosa està preparant una gran festa
  • CA

Mario Vargas Llosa està preparant una gran festa que tindrà lloc el proper divendres 15 d’octubre a El Jaral de la Maria de Mario Sandoval, a San Lorenzo de El Escorial. Segons publica la revista ‘Hola’, la festa ha estat batejada amb el lema “Una trobada per la cultura en llibertat’. L’escriptor serà l’amfitrió d’un esdeveniment únic en el qual fusionarà la cultura, el compromís amb la promoció de la llibertat i la gastronomia.

Amb aquest acte, que segons publica la revista durarà tot el dia, l’escriptor iniciarà una nova etapa de la Càtedra Vargas Llosa, una iniciativa que va crear fa una dècada per a fomentar l’estudi de la literatura contemporània, potenciar l’interès per la lectura i l’escriptura, i donar suport a la nova creació literària iberoamericana.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa | TVE

Vargas Llosa estarà acompanyat aquest dia per representants del món de la cultura, l’educació, acadèmics, empresaris, polítics i periodistes d’arreu. Per suposat, també hi serà la seva parella, Isabel Preysler, que no apareix als mitjans de comunicació des de la mort de la seva mare, el passat mes d’agost.

La festa també podria ser considerada com una triple celebració per a l’escriptor: el desè aniversari de la Càtedra Mario Vargas Llosa, el desè aniversari del seu Premi Nobel de la Literatura i el seu 85è aniversari (va fer anys el mes de març però no va poder fer cap festa a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa