Mario Vaquerizo a ‘Tu cara me suena’: “Sóc molt ‘travesti’, faré de dona”

Tu cara me suena‘ torna a Antena 3 aquest divendres amb l’estrena de la vuitena temporada. El càsting? Molt cridaner: des de cantants com María Isabel, Cristina Ramos, Los Gemeliers, Jorge González, Nerea Rodríguez o Mario Vaquerizo, fins al col·laborador de ‘El Hormiguero’ El Monaguillo i les actrius Belinda Washington o Rocío Madrid.

Mario Vaquerizo ha concedit una entrevista a ‘Ecoteuve‘ per promocionar la seva participació al concurs d’imitacions, el que li ha donat ales per comentar diversos aspectes. Primer de tot ha volgut deixar clar que no patirà durant les actuacions en directe, ja que ho fa sempre que actua amb el seu grup: “Fa 15 anys que canto amb les Nancys Rubias i sempre he cantat en directe. Tenim la base d’instruments gravada això sí”. 

Concursar a ‘Tu cara me suena’ és un repte: “Em fa més por la imitació en si, això serà complicat. Cadascú tenim el nostre estil i ara ens obliguen a anar a una altra cosa. Canviaré el to i ens disfressaran, això m’encanta”. Li fa cosa que li toqui interpretar una dona? Gens ni mica: “Ai no, jo sóc molt travesti. M’encanta fer de totes les dones”.

Mario Vaquerizo

Mario Vaquerizo / Europa Press

Ha volgut aplaudir el programa, tot en detriment d’altres concursos musicals: “He estat teleespectador d’aquest programa i el que m’agrada és que és molt eclèctic i sense prejudicis. Aquí es toquen tots els estils musicals. Hi ha d’altres programes en els quals només estan amb uns que a mi m’avorreixen molt. Aquest és un programa plural en el qual descobreixes cançons i redescobreixes d’altres antigues. És un programa molt cultural”. 

Sobre la seva vida privada, ha comentat que té previst treballar en la biblioteconomia: “Sóc una marieta molt estranya. No puc desafiar la ciència ni la realitat. M’agradaria que el dia tingués 50 hores, no tinc temps. Dormo una mitjana de set hores i m’agrada anar al gimnàs i fer moltes coses. Treballo molt, com tots, però no tinc la sensació de treballar. Jo volia fer biblioteconomia i llibrer, però quan sigui gran i ja ningú no em truqui. Compro un local en el meu carrer i em dedico a vendre i parlar amb la gent, que és el que m’agrada”. 

Mario Vaquerizo y Alaska  Europa Press

Mario Vaquerizo y Alaska / Europa Press

Caldrà veure en quina posició acaba en aquest concurs, en el qual de ben segur que dona molt de joc i fa riure molt els teleespectadors. 

Nou comentari