El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Vaquerizo reapareix després de tres mesos reclòs a casa: “Ho he passat molt i molt malament”
  • CA

Mario Vaquerizo ha tingut preocupats els fans durant aquestes últimes setmanes, i és que va sortir a la llum que estava patint una malaltia que gairebé li impedeix moure’s. Una artrosi molt desenvolupada l’hauria obligat a descansar durant aquests dos mesos que ha estat reclòs a casa, un període molt dur especialment per una ànima inquieta com és ell.

 

Alaska ha comentat que el seu marit ho estava passant molt malament i que estava insuportable, però ara ha estat ell mateix qui ha donat la cara davant dels mitjans. Ho ha fet durant la presentació de la seva campanya publicitària per a Pantene, un esdeveniment que representava la seva esperada reaparició.

 

Mario Vaquerizo
Mario Vaquerizo | Europa Press

 

“Està sent dur, no tant pels dolors físics sinó pels mentals. M’he vist impossibilitat de fer moltes coses. A més a més, he perdut la meva forma física perquè fa tres mesos que no vaig al gimnàs… però he de passar per això, aquesta malaltia és complicada però no tant com altres”, ha confessat a ‘Europa Press’.

 

Sembla que el diagnòstic ja va ser complicat: “És una artrosi degenerativa barrejada… Però moltes vegades els pobres metges no saben diagnosticar-te”. Està tenint una recuperació molt lenta, encara que reconeix que en part és per culpa seva, ja que la rutina que segueix no li permet fer els entrenaments que li han recomanat.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo dicho!!!! Primer chico Pantene . Feliz

Una publicación compartida de Mario (@mariovaquerizooficial) el

 

“El dolor és malíssim, jo ho he passat molt malament”, assegura visiblement afectat. Considera que la millor recuperació és treballar, i és per això que ha explicat que ara marxa cap a Mèxic: “S’ha de veure que el que veus és una cosa transitòria, perquè afortunadament no són malalties terminals. M’ha tocat això, però a força de treballar tot rutlla. Ara coincideix amb el llançament del nou disc de Fangoria, així que m’he ficat a una furgoneta a recorre Espanya. Això sí, marxo a Mèxic dissabte”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Mario (@mariovaquerizooficial) el

 

Sembla que es troba millor, però encara té per endavant uns quants mesos de recuperació. Seguirà mantenint la mateixa actitud de sempre?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa