Marina, de ‘La Isla de las Tentaciones 3’, cau en la temptació i fa plans de futur amb Isaac

La participant del reality de Telecinco confessa perquè continua amb la seva parella, Jesús

Marina, participant del programa de Telecinco ‘La Isla de las Tentaciones 3’, ha caigut en la temptació. Ja es venia a venir que la parella que formava amb Jesús s’acabaria trencant, ja que ella havia confessat en diverses ocasions que no estava enamorada i que seguia amb ell perquè és “molt bon noi”. Però ara no ha pogut resistir els encants d’Isaac, també conegut com ‘el lobo’. Finalment, tots dos s’han fet un apassionat petó a la piscina de la casa on conviuen.

“Quan ens fiquem a la piscina, tot crema, és foc pur, en estar en bikini, tan a prop, sentir-nos, tocar-nos… puja la temperatura. Sempre he estat posant el fre però arriba un moment en el qual no pots més i ho has de fer”, ha explicat Marina després de deixar-se anar.

Després del petò, Marina i Isaac han parlat del que havia passat i de com ens veien en el futur. “Jo a tu t’entenc, la que no m’entenc sóc jo. Necessito volar, ser feliç”, li comentava Marina al temptador. “Volar moltes vegades no és fer-ho sol”, responia ell. I ella feia una gran confessió: “Em veig amb tu quatre anys”.

Isaac no perdia el temps i declarava que coincidia amb ella. El solter creu que farien molt bona parella: “Sé com tractar-te. Crec que sabries com tractar-me a mi. El foc amb foc s’apaga“, deia molt segur.

Marina portava 5 anys amb Jesús, i ha explicat com ha estat la seva relació: “Porto des dels 16 amb parella. Ho hem deixat dues vegades. Les dues hi ha hagut gent pel mig. Jo crec que per part meva, per la d’ell no, però crec que m’enganya. I si tornava amb ell és perquè ell tornava a mi”, comentava.

Però seguidament, Marina confessava el motiu pel qual encara continuava amb Jesús: “Em cohibien molt. La meva mare em deia ‘Jesús és un nen molt bo i mai t’estimarà ningú com ell’. Ara ja no ho fa ningú. També has de tenir aquesta part de dolenta perquè tot allò que és bo t’avorreix i et cansa“, sentenciava.

Nou comentari