Mariló Montero: “He patit assetjament laboral a TVE”

La periodista reconeix que va haver de denunciar la seva cap pel tracte que rebia

Mariló Montero ha acudit al Sábado Deluxe per primer cop. La presentadora, coneguda per estar al capdavant de La mañana durant més de 10 anys, ha aprofitat aquesta estada a Telecinco per donar detalls de l’assetjament laboral que hauria patit a TVE. La periodista va denunciar la directora del seu programa, Elena Sánchez, per assetjament laboral. Reconeix que l’últim any en el que van treballar juntes va ser “molt complicat” per temes interns: “M’han escridassat a la feina i això és intolerable. D’allò sempre s’aprèn i a mi no m’interessava seguir en aquell ambient. Vaig fer les denúncies pertinents a direcció, a recursos humans, a sindicats i a l’equip. Com que la situació no cessava, vaig preferir marxar. Però sí, m’han maltractat a la feina i he patit assetjament laboral, M’havia de treure l’orellera per demanar que cessessin els crits o per demanar parlar amb una altra persona”.

Unes declaracions molt contundents en les que torna a deixar en evidència als treballadors i als caps de la cadena pública espanyola: “Em van fer sentir com la ximple d’Espanya”. Deixa clar que ha superat aquella etapa i que ja ni tan sols veu les cicatrius que li va deixar tot allò. Ara es diverteix i assegura que només fa projectes que l’il·lusionen. De fet, reconeix que amics propers a ella tenien por que aquesta història fes que es desencantés amb la feina de periodista: “Mai no m’ha passat. El problema el tenen ells, que han de madurar i saber dirigir”.

Mariló Montero dona detalls del seu malson a TVE / Telecinco

Un discurs contra TVE que deixa clar què pensa de la seva època allà, especialment de l’època de més problemes amb la seva directora. Ara, Mariló ha deixat tota aquella situació enrere i només pensa en el futur, en aconseguir treballar a lloc en la que la valorin i tractin bé.

Nou comentari