Mariló Montero: “Pablo Iglesias volia rebentar Espanya amb una bomba”

Mariló Montero no perdona el desagradable comentari que va dedicar-li Pablo Iglesias en un xat privat. Ell va demanar perdó per haver escrit aquesta frase, molt desafortunada. Ara bé, això no ha evitat que derivi en una autèntica croada de la periodista contra el líder de Podemos, contra qui ha carregat amb duresa aquest dissabte.

En una entrevista exclusiva a El Mundo, Montero ha parlat sobre el cas Dina (en el qual s’investiga la implicació del vicepresident). Mariló considera que l’actitud de Pablo Iglesias i Irene Montero d’aquests últims dies evidencia que estan preocupats i que amaguen alguna cosa: “Pablo Iglesias s’ha delatat. El nerviosisme amb el qual es presenta davant el Senat o els mitjans de comunicació amb els quals està parlant, diu més del que haguéssim sospitat”.

“La ministra Irene Montero ha estat especialment nerviosa aquests dies, fins i tot arribant a increpar una diputada del PP. Com Echenique i Monedero, que envien discursos incongruents i pamfletaris amb els quals amenacen els seus interlocutors. La ministra portaveu diu que són casos judicials de la seva vida del passat…”, afegeix la presentadora.

Mariló Montero, entrevistada a 'Todo es mentira'   Cuatro

Mariló Montero, entrevistada a Todo es mentira / Cuatro

Recalca que “les xarxes podemites” han estat denunciades pel magistrat que ha elevat la causa al Tribunal Suprem perquè estaria rebent amenaces de mort: “Pablo Iglesias ha deixat anar l’anella de la bomba amb la qual pretenia rebentar Espanya i li explotarà en les seves pròpies mans. La justícia dirà si de veritat pot ser lliure i independent del poder executiu. Encara tenim un país democràtic”. 

Unes declaracions contundents que han convertit el nom de Mariló Montero en tendència a Twitter i que tornen a demostrar que la guerra entre ells continua ben viva. 

Nou comentari