El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mariló Montero: “No es pot consentir que un psicòpata com Pablo Iglesias sigui diputat”
  • CA

Mariló Montero ha reaparegut a televisió. Després d’una temprada vivint a Nova York, la periodista ha tornat a instal·lar-se a Madrid. Ha gaudit d’uns mesos de tranquil·litat i pau. Quina decisió ha pres en aquest temps? Que s’allunyarà dels mitjans de comunicació i se centrarà en les empreses d’àmbit privat. Així li ha explicat a la seva amiga Susanna Griso, amb qui s’ha mostrat d’allò més còmplice durant una entrevista a ‘Espejo Público’.

 

La presentadora l’ha convidat perquè expliqués com es troba, quins projectes té i què en pensa de la situació política i social del moment. Fa uns quants anys que ha adoptat un discurs feminista molt potent, el que ha tornat a evidenciar en aquesta conversa. Ha lamentat que la justícia encara no sigui prou forta contra violadors i que apareguin partits polítics que vulguin “carregar-se” tots els avenços que han fet les dones en els últims anys.

 

Mariló Montero i Susanna Griso
Mariló Montero i Susanna Griso | Antena 3

 

Precisament la política és el tema del qual més ha volgut parlar, i com és habitual en ella, ha deixat anar uns quants titulars bomba. Primer de tot ha volgut carregar, com dèiem, contra VOX i la seva demanda de derogar la llei contra violència masclista: “VOX té cent punts i tots són molt discutibles. Hi ha 400.000 andalusos que els han votat, però segur que no estan d’acord amb tot el que diuen. Han tingut sort perquè ha ajuntat una defensa dels toros que molts necessitaven i un odi contra els independentistes catalans que molts altres professen. Tot el que diuen es pot negociar excepte una cosa: el seu pensament pel que fa a la violència masclista. Fa molts anys que lluitem i no podem consentir que es faci cap passa enrere”. 

 

L’auge dels partits d’extrema dreta sembla haver-se encomanat d’Europa, però Mariló considera que si ha arribat aquí, és per culpa dels altres partits: “Si haguessin pactat el PP i el PSOE no hauria nascut un discurs tan radical com el que hi ha ara a Espanya de la mà de Podemos i de VOX“. “No han sabut posar-se d’acord ni compaginar-se, s’han oblidat de que són els dos partits constitucionalistes que van crear la democràcia i van acabar amb el franquisme”.

 

Mariló Montero
 | Antena 3

 

Ha estat aquí quan una col·laboradora li ha preguntat sobre el seu enfrontament amb Pablo Iglesias. ‘OK Diario’ va filtrar una conversa privada del líder de Podemos en la qual assegurava que fuetejaria Montero fins que sagnés: unes paraules que la presentadora va denunciar. Doncs bé, ha hagut de passar molt de temps fins que Iglesias li ha demanat perdó públicament a Twitter amb unes disculpes que no li han fet gaire el pes: “Clar que s’accepten les disculpes, però ha sabut escollir bé les paraules… disculpes i perdó no és el mateix”.

 

Una ironia que ha deixat de banda quan ha carregat directament contra ell: “No podem consentir que un polític que exerceix i està al Congrés pensi d’aquesta manera. És un psicòpata. Si et defenses així, jo no sé qui el votarà. Un psicòpata carismàtic es distingeix per una falta d’empatia, per mentir, per tenir un talent per a la manipulació especial, per ser egocèntric i incapaç de sentir remordiments. Ell mateix es descriu així”. 

 

Mariló Montero
 | Antena 3

 

De nou, Mariló ha deixat unes quantes perles que de ben segur que omplen la xarxa de comentaris… 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa