El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denúncia de Mariló Montero: “He cobrat menys per ser dona”
  • CA

Mariló Montero ha donat suport a Alberto Chicote en el seu nou programa a La Sexta. La presentadora sempre s’ha mostrat com abanderada del moviment feminista, el que ha tornat a demostrar en aquesta intervenció televisiva: “La igualtat ha de començar a les escoles, des del parvulari. Encara hi ha matrimonis de 20, 30 o 40 anys que haurien d’haver superat aquestes diferències de sexe i gènere. En canvi, encara estan educant els seus fills en la desigualtat”. No contenta amb això, ha acabat reconeixent que ella mateixa ha patit desigualtat a la feina per ser dona: “Una vegada la meva cap em va dir que no em pagaria més que a un altre perquè jo estava casada amb Carlos Herrera i ja tenia diners. He cobrat menys per ser dona i per ser dona de”, ha denunciat.

Després de 20 anys de matrimoni, la parella va decidir emprendre camins diferents i d’això ja fa més d’una dècada: “Sempre hem tingut molt bona relació i la seguim tenint. He tingut molts pretendents, però segueixo soltera i m’agrada. L’enamorament està bé, però és una alienació mental transitòria”.

Mariló Montero se sincera en el programa d’Alberto Chicote / La Sexta

Mariló ha fet un repàs a la seva trajectòria professional, el que l’ha fet rememorar el seu pas per La mañana de TVE. Allà va estar-hi durant set anys, una època que recorda amb un gran somriure: “Vaig ser molt feliç al capdavant d’aquell programa. Vam tenir una audiència molt competitiva fins que van treure la publicitat i TVE va caure en desgràcia”. Cal recordar que la presentadora no va acabar gens bé amb la cadena, ja que va marxar després d’una denúncia a la direcció del seu programa: “Va haver-hi coses que vaig denunciar, sí. Va entrar una direcció que amenaçava, que m’escridassava cada dia, que m’ocultaven dades de redactors quan donava pas al directe… Vaig denunciar-ho a la direcció, a la presidència, als sindicats, a recursos humans… i a mi no em val la pena suportar una dona maltractadora. Em va faltar al respecte a mi i a la resta de l’equip. Vaig fer un Me too i vaig marxar”. Una entrevista contundent que ja comença a fer parlar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa