El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mariló Montero: “Pablo Iglesias encarnaria el govern de la bomba atòmica”
  • CA

Mariló Montero ha tornat a criticar Podemos en una entrevista política a ‘El Español‘. La presentadora ha evidenciat de nou que no té pèls a la llengua ni problemes a l’hora de dir el que pensa. Ha opinat sobre cadascun dels principals líders polítics, el que posa de manifest les seves opinions més sinceres.

La primera crítica? Cap als polítics d’aquesta generació en general: “Es diu que els polítics d’ara no tenen carisma perquè vénen de les noves generacions dels partits. És veritat, però també estem coneixent polítics vanitosos que primen el rèdit personal al benestar del país”. El més greu, segons Mariló? Com s’està gestionant des de Moncloa el conflicte català: “El més important ara és veure què demana ERC i què els hi dona Sánchez. Els nacionalistes no menteixen, demanen autodeterminació i independència. Però el PSOE els hi donarà?”. “Sánchez diu estar molt agraït a Esquerra. També ha aixecat el cordó sanitari a Bildu… Estan provocant una Espanya fraccionada i no ens podem permetre aquest luxe. Jo vull un país més ric, variat i respectuós amb les diferents cultures. Però si ens dividim i aixequem fronteres, serà la perdició“, considera.

Mariló Montero : Europa Press

Mariló Montero / Europa Press

Mariló està convençuda que Sánchez farà concessions a ERC: “Es creuen que som ximples, però es veuen les seves intencions de lluny. Iceta i Sánchez sempre han donat moltes pistes. ERC està creixent molt. Sent com és Sánchez, sabíem que cediria. És que no som ximples! Es creuen que quan parlen ni els escoltem ni tenim criteri. Ningú no té la solució al conflicte català. Coneixent bé la Constitució, s’estan cometent il·legalitats. Hi ha gent a presó. El govern sap què ha de fer, una altra cosa és que vulgui fer-ho”. 

I d’aquí, a valorar una mica a cada líder polític. Què més ha dit sobre Pedro Sánchez? “Per la gestió política, és pitjor que Zapatero. Això de Sánchez està ultrapassant qualsevol límit. És el pitjor de la democràcia espanyola”. I sobre Pablo Casado? “No el veig com a president”. Les seves preferides? Inés Arrimadas i Cayetana Álvarez de Toledo: “Veig president a Arrimadas, sense cap mena de dubte. És una oradora i opositora fantàstica. Hauria de ser president immediatament perquè és l’única que té talla de presidenta. Ara bé, ho té complicat perquè no pactar amb el PSOE va ser un error. Ciutadans té molta responsabilitat en el bloqueig. Encara que Cayetana també m’agrada, i això que la tenen molt callada. No entenc per què als partits els hi fan por les opinions valentes i desacomplexades”. 

També ha volgut opinar sobre Vox, és clar: “És un partit que genera molts dubtes a la comunitat LGTBI, també a la gent en general per l’ús de les armes. Tenen alguns plantejaments extres, altres no. Per exemple em sembla bé això de les classes de caça a les escoles. Vox és tan d’ultradreta com l’ultra esquerra. L’esquerra s’ha tret molt ràpidament això d’ultra i els va molt bé utilitzar-lo contra Vox”. 

Mariló Montero

Europa Press

El més perjudicat, per això, ha estat Pablo Iglesias. Des que digués que li donaria cops de fuet fins que sagnés, que la presentadora no el pot ni veure: “Que totes les dones que voten a Iglesias recordin el que em va dir. Perquè després critiquen d’altres per dir coses menors. És un blanquejament. A un altre l’haurien linxat per dir allò. Podemos és una secta en la qual tots viuen hipnotitzats? Els altres també tindrem dret llavors a que no ens linxin ni ens facin escarni, no? Iglesias no encarnaria el govern de l’insomni, sinó del govern de la bomba atòmica”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa