El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mariló Montero, causant d’un gran conflicte a Canal Sur
  • CA

Mariló Montero s’ha quedat sense programa. Canal Sur va apostar per ella i la va posar al capdavant de ‘5C, el debate’, el que van cancel·lar perquè feia molt poca audiència. No la van fer fora, però, sinó que la van col·locar en els informatius diaris perquè realitzés entrevistes des de casa durant el confinament. Això està provocant que molts teleespectadors analitzin les seves preguntes, les que els fa pensar que s’està posicionant cada cop més a favor de VOX. 

Membres del PSOE d’Andalusia han expressat que no estan conformes amb la deriva que estan prenent els informatius de la cadena. De fet, han enviat un parell de queixes que els acusa de falta de parcialitat i pluralitat.

Mariló Montero, en una imatge promocional de Canal Sur

Informalia‘ assegura avui que l’ambient dins de la redacció de Canal Sur és insostenible. Molts es queixen de l’actitud de Montero i afirmen que la cadena està fent tracte de favor amb ella. És per aquesta mala relació que alguns dels seus companys haurien filtrat al mitjà quant cobra Mariló per la seva feina, una xifra molt alta: entre 4.200 i 5.500 € al mes. 

Per si això no fos poc, el periodista i senador del PSOE a Andalusia Miguel Ángel Vázquez ha revelat que fa uns dies va haver-hi una forta discussió entre Mariló i el cap d’il·luminació: “Segueix roent el conflicte a Canal Sur TV. A la dimissió de tot l’equip de producció se suma una gran esbroncada entre Mariló Montero i el cap d’il·luminació, fins i tot es va rumorejar sobre la seva renúncia. Es dona per fet el fitxatge d’un cap de realització de Madrid”.

Un mal rotllo que sembla que cada cop va a pitjor.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa