Maribel Verdú: “He tingut coronavirus i he estat fatal”

Maribel Verdú ha estat una de les convidades de ‘El Hormiguero’ aquest dijous. L’actriu no parlava públicament des de l’inici del confinament, el que ara ha justificat: “El problema és que em vaig infectar de coronavirus molt al principi. Vaig arribar d’un festival a Bèlgica i em trobava fatal… Estava preparant una sèrie i vaig passar deu dies en els quals em va afectar tot excepte els pulmons. És cert allò  que es perd l’olfacte i el gust. Em prenia un Cola Cao i era com si no prengués res. Teòricament ara ja no puc contagiar-ho ni em poden contagiar, però s’ha de tenir cautela”.

Un ensurt que afortunadament no va dur l’actriu a l’hospital. Ara ja està centrada en la feina que haurà de fer quan acabi l’aïllament: “A finals de juny començarem a rodar una sèrie nova, el repte més gran de la meva carrera. Estic morta de por. S’hauran de reestructures seqüències per adaptar-se a aquests temps, hauran de treure petons i escenes pujades de to. Òbviament els protocols de seguretat seran molt exhaustius, però fa una mica de cosa”. 

Pablo Motos entrevista Maribel Verdú   Antena 3

Pablo Motos entrevista Maribel Verdú Antena 3

Maribel Verdú va revelar que ja se sentia preparada per al confinament, després de fer un rodatge a la Patagònia fa uns anys: “En aquell moment vaig estar dos mesos aïllada de tothom, perduda molt lluny. Allò em va anar molt bé per preparar-me”. Com s’ha entretingut aquestes setmanes? “He escrit un diari amb reflexions, he llegit, he fet tasques domèstiques, he vist pel·lícules… No m’he avorrit”. 

Nou comentari