El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa i Terelu, angoixades i plorant en directe durant la quarantena
  • CA

Viva la vida‘ ha alterat els continguts habituals i ha centrat el programa d’aquest dissabte en parlar de l’última hora del coronavirus. Una de les col·laboradores, Terelu Campos, ha intervingut per Skype en estar confinada a casa per precaució. Es troba acompanyada de la seva mare, María Teresa, que pocs minuts després entrava en directe per saludar els periodistes presents a plató.

Terelu ha deixat clar que estan fent cas a les autoritats sanitàries i que fa una setmana que no surten al carrer per cap concepte: “Estem extremant al màxim les precaucions perquè ningú no es contagi. Estic vivint tot això amb certa angoixa, no puc evitar preocupar-me per la meva filla que està vivint amb una amiga i per la meva mare, que és considerada com a persona d’alt risc”.

Una situació complicada que, a més a més, es complica perquè l’ha enxampat enmig d’una mudança: “El 30 de març era la data límit perquè abandonés la casa. Però estic segura que el matrimoni que ha comprat la casa entendrà la situació. Ara és inviable fer el trasllat…”.

Terelu Campos, en quarantena Telecinco

Terelu Campos, en quarantena / Telecinco

María Teresa deia després que se sent “molt protegida”, però que això no impedeix que senti por: “A vegades caic en la por, però no ens hem d’espantar. Resistirem“. 

María Teresa Campos, en directe a 'Viva la vida' Telecinco

María Teresa Campos, en directe a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Ambdues han volgut agrair la feina del personal sanitari, però també dels companys periodistes que segueixen informant en tot moment: “Agrair-vos a tots, de debò, que estigueu allà i que ens representeu a tots els que no podem estar”, deia Terelu entre llàgrimes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa