El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla d’Edmundo Arrocet, contra les Campos: “Haurien de callar”
  • CA

Des que María Teresa Campos confirmés que havia trencat amb Edmundo Arrocet que totes les revistes del cor van darrere seu. Ella ha concedit un parell d’entrevistes parlant al respecte, en les quals ha explicat emocionada que Edmundo s’ha portat molt malament i que ella ho ha passat fatal. 

Ell s’ha mantingut en silenci, negant-se en tot moment a oferir la seva versió. Simplement ha respost les insistents preguntes dels reporters i ha dit que no està seguint el que diu María Teresa, però que l’estima molt.

Edmundo Arrocet reapareix públicment Europa Press

Edmundo Arrocet reapareix públicment / Europa Press

Mentre els paparazzi centren la seva atenció en ell, ara ha estat la seva filla qui ha donat la cara per ell i l’ha defensat en una entrevista a ‘Semana’. 

La filla d'Edmundo Arrocet, a la portada de la revista 'Semana'

La filla d’Edmundo Arrocet, a la portada de la revista ‘Semana’

Gabriela Arrocet ha defensat el seu pare i ha deixat verda María Teresa i les seves filles: “No honra a María Teresa que desprestigiï el meu pare. Ella sap que és un cavaller. No em crec que el meu pare deixés a Teresa per missatge. Però et dic més, per dignitat jo mai no ho hauria dit públicament”.

“Les filles de María Teresa, Terelu i Carmen, mai no em van donar bona espina. Carmen parlant malament del meu pare no li fa cap favor a la seva mare. Hauria de callar-se“, deixa caure.

María Teresa Campos i Edmundo / Europa Press

Assegura que el seu objectiu és netejar el nom del seu pare, ja que creu que l’entorn de María Teresa està fent mal a la imatge del xilè. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa