El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, desesperada sense programa, es fa ‘youtuber’
  • CA

Fa un parell d’anys que María Teresa Campos espera que alguna cadena de televisió la torni a contractar per posar-se al capdavant d’un programa. No ha tingut sort i està farta d’esperar, per la qual cosa ha decidit avançar-se i començar a treballar pel seu compte. Com? En un projecte nou molt sorprenent: fent-se youtuber.

Acompanyada de la seva amiga, la periodista Meli Camacho, han creat un canal de Youtube en el qual tindran una mini tertúlia per parlar de temes d’actualitat i d’interès general.

En el primer programa que han publicat, se les veu en un plató improvisat a la biblioteca de la casa de María Teresa. Assegudes en dues butaques, simpàtiques i còmplices entre elles. Expliquen que parlaran sobre hàbits alimentaris saludables, salut, bellesa, actualitat… Una mica de tot per seguir d’actualitat i intentar convèncer algun productor per afegir-les en les seves graelles. 

De moment els primers comentaris han estat positius, aplaudint la iniciativa de la presentadora de 78 anys. Caldrà veure si aconsegueixen repercussió o tot es queda en un entreteniment. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa