El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El xòfer de María Teresa Campos revela detalls privats de la família
  • CA

María Teresa Campos segueix immersa en un moment molt crític. Sense feina, amb les filles barallades, les crítiques de l’exparella a televisió, el trasllat a un pis més petit… Ningú no l’estava defensant més enllà de Terelu i Carmen, però el seu xòfer ha volgut fer una passa endavant i parlar bé d’ella. Feia setmanes que s’especulava amb una possible entrevista de Gustavo Gillermo, l’home de confiança de la veterana periodista. Ell la duia a tot arreu en l’època daurada i també durant la seva relació amb Edmundo Bigote Arrocet, el que fa que conegui molts dels secrets que es desconeixen sobre la parella. La revista Semana ha aconseguit que parli amb ells i que reveli com era Edmundo a les distàncies curtes. Les seves declaracions ho diuen tot: “Bigote és un mentider i un entabanador molt astut”.

El conductor ha treballat per a María Teresa Campos durant més de 30 anys, però mai no havia parlat amb la premsa abans. Si ho fa ara, segons diu ell mateix, és per defensar-la de tots els atacs que està rebent: “No vull que ningú no li faci mal i vull que quedi clar que li he demanat el seu consentiment abans de concedir aquesta entrevista”. De fet, ella mateixa ha reconegut públicament que el seu xòfer “ho sap tot“.

I què ha explicat en aquesta conversa amb el mitjà? Bàsicament ha assegurat que Bigote ha estat “molt injust” amb María Teresa i que considera que no hauria d’haver obert el meló dos anys després de la ruptura. Recordem que Edmundo ha titllat la Campos de mentidera públicament, el que ha enfadat molt al seu xòfer: “No podia estar més temps callat tenint en compte tot el que sé. La veritable cara d’Edmundo és molt diferent de la que mostra a televisió. He conviscut amb ell i sé que no és així. És un classista, a més a més. No tracta de la mateixa manera al personal de servei de la casa que a persones que ell considera de més categoria”. I afegeix: “Jo he vist a María Teresa plorar moltíssim. L’he vist destrossada perquè estava molt enamorada”.

El xòfer de María Teresa parla en una revista - Semana
El xòfer de María Teresa parla en una revista / Semana

Unes declaracions que deixen clar que el xòfer està de part de María Teresa i que fan pensar que podria estar preparant una entrevista a televisió en la que donés més detalls sobre la parella i la família. De moment aquests són els titulars que han sortit a la llum, sobre els que de ben segur que les filles de María Teresa tenen alguna cosa a comentar aquest cap de setmana en el seu programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa