El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per María Teresa Campos, desmillorada i amb problemes de mobilitat
  • CA

María Teresa Campos ha estat tancada a casa tots aquests últims mesos, especialment des que es filtrés que Edmundo Bigote Arrocet participaria en un reality de Telecinco. El seu antic xicot l’ha deixat verda a televisió i l’ha acusat de mentir sobre la seva ruptura: “Oi que María Teresa no ha dit que li vaig deixar 50.000 €? Us asseguro que és mentida que la deixés a través d’un missatge de Whatsapp”, deia ell en directe. Aquesta situació està afectant a la mítica presentadora, que aquest any ha patit un desmillorament físic i emocional que preocupa molt a les seves filles. Cal recordar, a més a més, que Carmen i Terelu pràcticament no es parlen i això tampoc no ajuda a què María Teresa Campos estigui més animada. Veure la família enfrontada i rememorar la ruptura de Bigote la té enfonsada, tal com reconeixen les seves filles.

Aquest cap de setmana, però, els seus seguidors s’han preocupat encara més en veure les últimes imatges de la periodista. Viva la vida emetia una gravació en la qual se la veia molt envellida, decaiguda i debilitada físicament. Amb els cabells més llargs, la cara trista i la manca de maquillatge no ajudava a què se la veiés millor. La filla i la neta veien aquest vídeo en directe des de plató i no podien evitar emocionar-se. De fet, Terelu es posava a plorar sense poder-ho evitar: “L’heu vist, no? Què més puc dir… L’heu conegut i heu vist la seva personalitat durant molts anys. Doncs bé, les coses ja no són com eren i poc més puc dir”, deia Terelu molt afligida.

María Teresa Campos, molt desmillorada -- Europa Press
María Teresa Campos, molt desmillorada / Europa Press

Aquestes imatges revelen els problemes de mobilitat de la Campos, que necessita agafar-se del braç del seu xòfer per poder caminar sense dificultats. No travessa un bon moment i això s’evidencia en el seu estat físic. Irascible i sense voler parlar amb la premsa, María Teresa es mostrava molt enfadada amb els reporters. La seva filla, des de plató, trencava a plorar i lamentava que molta gent no l’entengui: “Tant de bo pogués fer alguna cosa… Només m’importa el seu dolor, encara que jo també en tinc molt. Faré l’impossible que estigui a la meva mà, això us ho asseguro”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa