El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, vetada i repudiada a la urbanització on viu Terelu
  • CA

María Teresa Campos no gana per a disgustos. Després d’uns mesos complicats amb Edmundo Arrocet en ple focus mediàtic explicant intimitats de la seva relació de parella que van mantenir durant anys, ara la popular presentadora s’enfronta a un nou maldecap. La periodista de vuitanta anys ha de deixar la casa en la qual ha viscut durant dècades després d’aconseguir vendre-la, amb complicades i llargues negociacions. Però María Teresa encara no pot descansar perquè segueix sense trobar una nova llar.

La periodista es mostrava feliç fa tan sols unes setmanes perquè havia trobat un pis perllogar en la mateixa urbanització en la qual viu la seva filla gran, Terelu Campos. “Me’n vaig al millor lloc del món, al mateix edifici que la meva filla”, deia.

María Teresa Campos, preocupada a televisió - Telecinco
María Teresa Campos | Telecinco

Però malgrat tenir els tràmits pràcticament finalitzats, l’operació s’ha ensorrat: “El propietari de la casa s’ha tirat cap endarrere perquè els veïns de la urbanització no la volen allà”, segons publica ‘Informalia’. Tal com han explicat els col·laboradors de ‘Sálvame’, els veïns de l’edifici haurien demanat al propietari de l’habitatge que la periodista no es traslladés a viure allà: “Bastant tenen amb una Campos vivint allà i suportant a la premsa a la porta”.

En aquest sentit, Kiko Matamoros, a ‘Sálvame’, ha explicat que li va passar una cosa semblant: “Quan em separo, vaig viure en un parell d’hotels, i vaig veure una casa meravellosa, i m’encaixava perfectament. El vaig anar a veure, i estava encantat. Els propietaris també estaven encantats, però els primers dies que vam anar a veure la casa ens van seguir dos reporters i la presidenta de la comunitat va trucar a la propietària i li va dir que no ens llogués el pis, perquè tindríem tot el dia els periodistes a la porta i que ells volien la seva intimitat. I a mi em sembla lògic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa