El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa ven la mansió després de 5 anys i 1,5 milions de rebaixa
  • CA

María Teresa Campos mai no s’hauria imaginat que li costaria tant vendre la mansió de Las Rozas. La va posar a la venda el 2015 per 4,5 milions d’euros, una quantitat que ha fet enrere tots els compradors… fins ara. La presentadora volia desfer-se’n principalment per l’alt cost de manteniment que comporta, ja que és una casa de 1.615 metres quadrats ocupa un terreny de 6.500 m².

Finalment ha estat un comprador estranger qui ha adquirit la propietat, encara que a un preu molt inferior al de sortida. ‘Lecturas‘ explica en exclusiva que l’ha acabat venent per 3,2 milions d’euros, el que no està gens malament tampoc.

María Teresa Campos convida Bertín Osborne a la seva casa / Telecinco

La casa li ha generat un munt de maldecaps des que la comprés el 2005, ja que ha hagut d’invertir pràcticament tots els seus diners en el manteniment. Cinc anys després, una immobiliària de luxe ha aconseguit tancar la transacció.

La propietat consta de 12 habitacions, 15 lavabos, cuina, diversos menjadors i salons, piscina interior i exterior, gimnàs… Una autèntica joia en la qual convivia amb Bigote Arrocet fins que van separar-se per sorpresa. La injecció de diners de ben segur que ajuda la presentadora, que actualment només apareix públicament en el seu canal de Youtube.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa