Preocupació per María Teresa Campos, “antisocial i trista” en les seves vacances més complicades

Les filles de la presentadora manifesten la seva inquietud, ja que veuen la mare enfonsada anímicament

Les Campos tenen una casa a Màlaga amb vistes al mar, luxe en estat pur i una rutina estiuenca que repeteixen any rere any. Com és habitual, la matriarca ha estat la primera en arribar. Pocs dies després ha estat Terelu qui ha fet les maletes per passar uns dies en família. En arribar no s’ha trobat una sorpresa molt agradable, per això, ja que l’estat anímic de la mare no era tan bo com s’esperava. La tertuliana manifesta la seva preocupació en l’última columna de Lecturas: “Pensava que em trobaria la meva mare molt contenta, però no està tan a gust com volíem que estigués”.

“Jo sí que necessitava trobar-me amb la meva terra, amb les meves arrels, els amics de tota la vida i la família d’aquí. Necessitava omplir-me d’energia i interioritzar tot el dolor que he passat aquests mesos”, reconeix. Una etapa complicada que esperava deixar enrere en unes vacances que s’han omplert de preocupació per María Teresa: “No estava tan contenta com m’esperava. No està a gust i això em produeix una profunda tristesa perquè no gaudeix del privilegi de tenir una casa davant del mar en la nostra ciutat. També l’entenc, per això, quan hom té una edat adaptar-se a un altre entorn no és fàcil”.

María Teresa Campos, acomiadada - Telecinco
María Teresa Campos, acomiadada / Telecinco

De fet, sembla que María Teresa estaria passant per una època una mica depressiva: “La meva mare està una mica antisocial i això no és bo. Em consola que hagi pogut veure els germans i els cosins, i que sé que ara és feliç perquè està amb mi i perquè juguem tots els dies a les cartes. Cada matí em llevo, deixo preparat el dinar i després baixo a la piscina amb la meva mare perquè nedi i es banyi”. Veure’s sense programa i sense futur a televisió hauria afectat molt a la presentadora, que a més a més veu com critiquen les filles dia rere dia. Que la filla petita i la neboda estiguin enfadades tampoc no ajuda… Una situació familiar i professional complicada que fa que les filles de María Teresa Campos s’uneixin en la seva angoixa per ella.

Comentaris

    M'importa una merda 22/07/2021 1:08 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb que s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs tota aquesta colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari