María Teresa Campos trenca el seu silenci i parla sobre ‘Bigote’ Arrocet: “Que em deixi tranquil·la!”

"A veure si és possible que es parli d'ell sense parlar de mi", demana la presentadora

María Teresa Campos no ha pogut més i ha trencat el seu silenci sobre Bigote Arrocet, de qui va ser parella sentimental durant quatre anys. Després que l’humorista hagi afirmat al programa ‘Secret Story’ que tot el que havia explicat la presentadora sobre la seva ruptura era mentida, María Teresa ha decidit donar un pas al davant i explicar-se. Ho ha fet intervenint en directe al programa de ràdio ‘Es la mañana’, on ha començat dien que no volia parlar “d’aquesta persona”, en referència Edmundo Arrocet.

“No em competeix, no té res a veure amb mi, que li vagi bé o malament, que guanyi, no tinc res a veure amb ell i a veure si és possible que es parli d’ell sense parlar de mi”, ha demanat la presentadora, visiblement cansada que encara ara s’estigui parlant de la seva relació amb l’humorista. “A mi que em deixi tranquil·la, que visqui la seva vida. Que guanyi el reality, que jo ni ho sé, ni ho veig”, ha insistit en una trucada telefònica.

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos - Europa Press
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos – Europa Press

Bigote va dir que havia trencat diverses vegades amb María Teresa i que l’última vegada va tornar per pena. “Per pena diu… No recordo cap altra que l’última vegada”, ha replicat la presentadora. A més, ha volgut deixar molt clar que li importa ben poc el que pugui dir el seu ex. La Campos també ha fet referència als missatges que Edmundo li va enviar, i que ara ell nega: “Però si ho tinc tot al meu mòbil!”, ha exclamat indignada.

Finalment, ha conclòs, amb contundència: “No opino d’ell ni de la seva vida“.

Nou comentari