Entrevista lacrimògena de María Teresa: “Estic farta que em diguin banyuda”

María Teresa Campos ha tornat a Telecinco, una visita històrica que començava a ‘El Programa de Ana Rosa’ i acabava amb una entrevista molt lacrimògena a ‘Sálvame’. Després de dos anys allunyada dels platós, la periodista reapareixia en directe per celebrar els 30 anys de la cadena.

Com era d’esperar, els col·laboradors de ‘Sálvame’ li han preguntat per la ruptura amb Edmundo Arrocet… i ella ha acabat plorant a llàgrima viva. Encara està intentant encaixar que la relació s’hagi acabat després de sis anys, d’igual manera que tampoc no accepta que Edmundo la deixés de males maneres. 

Els paparazzi l’han enxampat pel carrer del braç d’un amic, el que ha provocat molts comentaris. Està refent la seva vida amorosa? “No volia dir res quan m’han preguntat si tenia una nova il·lusió o una amistat especial, quan en realitat no la tinc, perquè estic farta que em diguin banyuda“. Una afirmació que la trencava i demostrava que segueix patint per aquest desamor. 

María Teresa Campos parla de la ruptura a 'Sálvame'   Telecinco

María Teresa Campos parla de la ruptura a ‘Sálvame’ / Telecinco

També ha parlat sobre el seu comiat forçat de televisió: “Jo em sentia periodista, però també artista. La meva mare em deia que m’havia equivocat de carrera… Ara no em veig asseguda en una butaca. Arriba un moment que hom està per fer el que li agrada. Tinc una vida una mica estranya… Perquè hom no tanca el cicle d’obrir els ulls i preguntar-se què li ha passat“. Unes paraules de María Teresa que obren la porta a tornar a televisió, encara que no tingui cap oferta en clar sobre la taula. 

Nou comentari