El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les enrabiades de María Teresa, detonants de la ruptura: “Semblava posseïda”
  • CA

María Teresa Campos serà la protagonista del Sábado Deluxe d’aquesta nit. La presentadora ha estat notícia aquesta setmana arran d’unes declaracions enverinades de la neboda de Bigote Arrocet a Sálvame, on ha tret a la llum alguns dels motius que haurien motivat el seu tiet a trencar la relació amb la Campos.

Fonts properes a la mítica periodista deixen clar que encara no ha superat la ruptura, el que fa encara més complicada aquesta situació. Fiorella, la neboda d’Edmundo, deixa clar que no té miraments amb ella: “Vull que tothom ho sàpiga. S’ha de conèixer la veritable cara de Teresa i els motius pels quals el meu tiet va voler trencar. Quan Teresa s’enfadava, diu que perdia el control. Que s’estirava dels cabells i tenia unes enrabiades horroroses com si estigués posseïda. El meu tiet la va deixar per aquestes pèrdues de control i perquè el manipulava”.

Creu que Edmundo seguia enamorat de María Teresa quan ho van deixar, però no podia continuar vivint així. Té clar que no hi ha cap possibilitat de reconciliació: “Ell sempre ha tingut moltes amigues especials. Ara bé, sempre ha respectat a María Teresa. Ella diu ara que ha trobat a faltar una trucada d’Edmundo? Potser és ell qui espera una trucada seva”.

Telecinco

Aquest dissabte serà María Teresa qui haurà de respondre a aquestes paraules, en una entrevista que de ben segur que farà parlar molt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa