El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos respon la denúncia de la minyona: “Ens veurem als tribunals”
  • CA

María Teresa Campos es troba a l’ull de l’huracà des que va sortir a la llum que la seva minyona l’ha denunciat. María, al servei de la coneguda periodista, es va fer famosa com un dels personatges dels primers capítols del reality ‘Las Campos’. Doncs bé, ara ha denunciat la seva antiga cap, a la que considerava “com una mare”. Per què? En haver estat acomiadada “sense miraments” després de 15 anys al seu servei. 

 

La dona va explicar a ‘Informalia‘ que la relació es va trencar el passat mes de setembre quan va rebre un missatge de María Teresa mentre estava de vacances al seu país: “Per mi, pots quedar-te al Perú”. Segons ella, el que va passar va ser que, després d’acompanyar a Teresa uns dies a Màlaga, estada per la qual la presentadora li va pagar 500 euros, la peruana es va prendre el mes de vacances que li corresponia, de 8 d’agost a 8 de setembre, i va viatjar al seu país amb un bitllet que havia comprat per endavant amb una tarifa que no permetia canvis.

 

“Si ella va considerar que feia més dies dels que em corresponien, podria haver-m’ho descomptat o treballar jo més dies. María Teresa no vol reconèixer que he estat acomiadada i jo només demano que m’indemnitzin pels anys treballats. El meu advocat calcula que uns 10.000 euros. Però de moment l’advocat de María Teresa s’ha negat”, ha explicat. “La setmana vinent ens veiem una altra vegada en els tribunals, a veure què passa”, assenyala. 

 

María Teresa Campos i la minyona durant l'emissió del 'reality'
María Teresa Campos i la minyona durant l’emissió del ‘reality’ | Telecinco

 

 

Ara ha estat la periodista qui ha estat preguntada al respecte davant les càmeres d’Europa Press. Ha respost la polèmica amb unes declaracions que evidencien que encara no es creu què està passant: “Parlaré on hagi de parlar, només. Parlaré on hagi de parlar”. La veurem declarant a un jutjat?

 

El que està clar és que han quedat molt lluny aquelles tendres paraules de María Teresa en les quals assegurava que la considerava una filla: “Maria és una part important de la meva vida. Ella m’ha arribat a dir en algun moment que sóc per ella com la seva mare. Aquells que treballen amb mi a casa són la meva família“. 

 

La periodista
| Europa Press

 

Com acabarà aquesta història? Quina de les dues versions és la real? Busca fama i diners la minyona? O és cert que María Teresa la va fer fora de males maneres i sense justificació? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa