El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorprenent retorn de María Teresa Campos a televisió: farà entrevistes des d’un camió
  • CA

Poques persones han criticat tant Telecinco com María Teresa Campos. La veterana periodista s’ha sentit molt atacada des del programa estrella de la casa, Sálvame, per la qual cosa ha arribat a dir públicament que hi no tornaria mai. El cap de setmana passat, però, va concedir una entrevista a Viva la vida, el magazín dels caps de setmana. La notícia sorpresa que ha sortit avui a la llum? Que ha fitxat per la cadena per presentar un programa nou.

Sembla que la presentadora s’ha hagut d’empassar les seves paraules en veure que tornaven a confiar en ella per posar-la al capdavant d’un espai. Es tracta d’un programa innovador que permetrà que els teleespectadors vegin a María Teresa a dins d’un camió. Crearan un plató a dins del cotxe, amb les parets transparents de vidre perquè els vianants puguin veure la presentadora i el convidat de torn mentre donen voltes per diferents localitzacions.

Amb el plató a dins del camió, aquest serà l’escenari del retorn de María Teresa a la petita pantalla després d’un parell d’anys sense feina. En aquests últims mesos havia estrenat un canal de Youtube en el qual parlava amb persones conegudes, però no tenia repercussió fins que es va barallar amb Isabel Gemio en una entrevista el mes passat.

La Campos ha aprofitat la polèmica i expectació que l’envolta per trobar feina, pel que es veu. Ara caldrà veure si funciona aquesta original proposta de Mediaset.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa