Telecinco cancel·la el programa de María Teresa Campos després d’una única emissió

La presentadora torna a quedar-se sense feina pocs dies després de l'estrena del nou projecte

Males notícies per a María Teresa Campos. La presentadora havia tornat a televisió de la mà de Telecinco, que li havien preparat un programa nou i innovador en el qual entrevistaria personatges famosos mentre feien una volta en un camió de vidre. El 10 de març es va emetre la primera emissió, en la qual xerrava amb Isabel Díaz Ayuso. El resultat no va ser l’esperat, ja que l’audiència va ser bastant discreta i no va tenir gaire repercussió. S’esperava que li donessin una altra oportunitat, però sembla que ja ho donen per perdut.

Va estranyar que la setmana passada cancel·lessin l’emissió i, en el seu lloc, fessin una nova gala de La isla de las tentaciones. El reality va fer gairebé el triple d’audiència del programa de la Campos, sí, però és que aquesta setmana tampoc no hi haurà Campos Móvil.

Fotografia promocional del seu programa / Telecinco

La revista Semana s’ha posat en contacte amb fonts properes de Telecinco, que confirmen que han frenat el programa i que han decidit guardar-lo en un calaix fins que puguin fer-li un gir. Han parlat amb ella també, qui nega que això sigui cert: “Hem aturat les emissions per una falta de permís de circulació del camió”.

Tenint en compte que queden pocs dies per a l’estrena de Supervivientes i que el documental de Rocío Carrasco està generant una expectació immensa, no seria estrany que la cadena hagi decidit cancel·lar el programa de María Teresa Campos. La tornen a deixar sense feina com ja fessin fa un parell d’anys, una decisió que els beneficia pel que fa a les xifres d’audiència però que suposa un gerro d’aigua freda per a la presentadora.

Nou comentari