El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos i el seu camió, l’esperança de Telecinco
  • CA

María Teresa Campos ja té data per l’estrena del seu nou programa de Telecinco. La cadena acaba d’anunciar que emetran el primer episodi de La Campos Móvil el pròxim dimecres 10 de març. Aquesta serà la reaparició de la mítica periodista, que ha estat gairebé dos anys sense cap programa en antena. La veurem entrevistant diversos personatges d’actualitat a dins d’un camió convertit en plató de televisió en moviment. La primera convidada? La presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

El venen com un programa “innovador i diferent” en el qual s’entrevistaran els personatges més rellevants de l’actualitat en un recorregut que prometen que estàrà “ple de sorpreses”: “Pot passar de tot. Estem desitjant descobrir aquesta nova faceta de María Teresa, que serà més incisiva que mai”, han avançat des de Sálvame.

Mar?a Teresa Campos, en la seva reaparició a Sálvame / Telecinco

Una de les principals sorpreses ha estat l’horari que han escollit. Hi havia molts dubtes sobre la franja de la graella que ocuparia aquest programa especial, però l’escollida era una de les opcions menys compartida. Finalment han optat per col·locar-lo a les 20:30 h, una manera d’intentar lluitar contra un Pasapalabra d’Antena 3 que els guanya dia rere dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa