El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos deixa sense casa la seva neta
  • CA

Quan semblava que tot tornava a somriure a María Teresa Campos, avui s’han filtrat dues informacions que la deixen en molt mal lloc. La setmana començava amb el seu xòfer defensant-la públicament i ha prosseguit amb l’arribada d’un embargament de 6.300 € que li reclama la Seguretat Social. Així informa Look en exclusiva, que recorda que la presentadora té un altre embargament pendent que ascendeix a 74.000 €. El problema deriva d’un embargament anterior de 600.000 € que tenia la mansió en la que vivia, el que complicava encara més la seva situació financera. Ara que ha venut la casa, però, sembla que comença a veure la llum al final del túnel. Ara bé, precisament aquesta venda ha creat un problema derivat amb la seva família. Informalia treu a la llum que una de les seves netes, la filla de Carmen Borrego, vivia en el xalet amb el seu xicot des de feia un any per estar pendent de María Teresa. Ara que l’àvia ha venut la casa, s’haurien quedat sense lloc on viure.

Fonts properes a la jove expliquen al mitjà que la noia no sap què fer ara i que s’adona que el seu futur és incert: “El més probable és que el seu xicot i ella busquin un lloguer modest per seguir vivint junts. Cap dels dos té un sou alt, però no volen tornar a viure amb els respectius pares”. Deixen caure que, per descomptat, a casa de María Teresa no pagaven res.

Carmen Borrego va presentar en societat a la seva filla en la portada d’una revista / Lecturas

Carmen Borrego va presentar la seva filla públicament en la portada d’una revista el 2018, però des de llavors no s’havia sabut res més d’ella. Només han explicat que va estudiar Dret i que és advocada. De fet, sembla que hauria estat treballant en el bufet d’uns amics d’Edmundo Arrocet i que va haver de marxar quan el xilè va trencar la relació amb la seva àvia. Després d’allò hauria entrat a treballar a un altre, però fa poc temps hauria decidit marxar per intentar crear-ne el seu propi. A partir d’ara haurà de compaginar aquest intent de crear-se un lloc en la professió amb la cerca de pis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa