El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dures crítiques a la neta de María Teresa Campos en el seu debut a Telecinco
  • CA

Alejandra Rubio s’ha estrenat a televisió de la mà del nou reality de Telecinco, ‘La isla de las tentaciones‘. La filla de Terelu Campos ha debutat en un plató com a col·laboradora, amb l’objectiu de comentar les aventures dels concursants. Totes les mirades estaven posades en la jove, que encarna la tercera generació Campos a Telecinco. Ha agradat a l’audiència? La veritat que no massa.

No ha intervingut més d’un parell de vegades, el que ha enfurismat els teleespectadors perquè són conscient que ha hagut de cobrar molt només pel simple fet de ser neta de María Teresa Campos. La jove no té formació com a periodista, a més a més, el que fa encara més evident que està allà per ser qui és. El problema? Que no se l’ha vist còmode ni molt participativa, i és per això que l’han criticat moltíssim a la xarxa.

El seu debut no ha agradat massa, però cal tenir paciència perquè era la primera vegada que estava en un plató. I què ha opinat com a tertuliana? Només ha parlat quan la presentadora li ha preguntat directament què en pensa, el que l’ha forçat a manifestar la seva opinió.

Alejandra Rubio a televisió, la neta de María Teresa Campos Telecinco

Alejandra Rubio a televisió, la neta de María Teresa Campos / Telecinco

“Si hi ha una persona que realment m’agrada i m’atrau i m’agradaria donar-li un petó i realment volgués estar amb ell, ja no m’agradaria la meva parella. Aguantaria per respecte i òbviament no estaria enamorada si em passés això. No faria el que no m’agradaria que em fessin i jo no podria veure aquesta situació en la meva parella”, deia.

I afegia un comentari més sobre una concursant: “Crec que Fani és una mica egoista, no pots fer el que demanes a la teva parella que no faci. Està lligant amb un noi, fent el que li dona la gana, i després quan li ensenyen imatges del seu xicot ballant amb una noia amb desgana intenta que ell quedi malament per justificar el que ella fa”. 

La neta de María Teresa Campos s'estrena a televisió Telecinco

Telecinco

Malgrat aquestes dues intervencions, la primera feina televisiva d’Alejandra Rubio no ha acabat de convèncer. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa