El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, “desesperada” per fer les paus amb Jorge Javier
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha deixat clar aquests últims dies que està disposat a bastir un pont amb María Teresa Campos. La parella de presentadors està enfrontada des de l’última entrevista al Deluxe, en la qual l’andalusa va carregar durament contra ell. Es van dir de tot i, des de llavors, el programa l’ha deixat verda sense cap mena de pietat. La situació va afectar molt Jorge Javier, que va assegurar que no volia tornar a tenir relació amb ella. Ara bé, sembla que les coses s’han calmat una mica.

Després que el català digués públicament que havia reflexionat i estava disposat a perdonar les Campos, María Teresa li ha enviat un missatge que ell no ha dubtat en llegir en directe: “Monstre de les galetes, jo també t’estimo”. Sorprès però tendre, Jorge Javier ha recalcat que aquest era el primer contacte telefònic que mantenien des de llavors.

Jorge Javier a Sálvame / Telecinco

“Ella m’ha trucat diverses vegades, però no li he volgut agafar. Li he escrit que jo també l’estimo molt però que necessitava temps perquè és molt pesada i que després aniria a fer esport per oblidar les penes que ella em provoca. Després d’això ella em va tornar a trucar, per la qual cosa li vaig enviar un àudio recordant-li que encara estem enfadats“, explica. 

María Teresa hauria aplaudit la seva iniciativa de fer esport per aclarir les idees i li va respondre que ja havien fet les paus i que l’estimava. Sembla que la tensió s’ha dissipat una mica, o que, si més no, aquest podria ser el primer pas d’una reconciliació que ambdós es van encarregar de deixar clar que no arribaria mai… i que ja és aquí només dues setmanes després. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa