El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Destapen a ‘Sálvame’ que María Teresa Campos podria tenir un fill secret
  • CA

L’entrevista que ha concedit Carmen Borrego aquesta setmana no ha fet gens de gràcia a Antonio David Flores. La filla de María Teresa Campos ha parlat sobre la mala relació que té el col·laborador amb la seva exdona, Rocío Carrasco, però sobretot amb la fúria que sent aquesta contra la filla que tenen en comú. Antonio David no està disposat a permetre que critiquin la filla, per la qual cosa s’ha venjat de tota la família Campos. Com? Revelant un secret ocult fins ara que els pot fer molt de mal.

Antonio David Flores a ‘Sálvame’ / Telecinco

“No consentiré que aquestes tres dones parlin així de la meva filla, que es posi a fregar portals si volen viure a Aravaca o menjar a La Moraleja. Els palmers no estan a ‘Sálvame’, els té ella en el seu cercle més proper. La meva filla l’única cosa que ha dit és que vol reconciliar-se amb la seva mare i que ho faria en privat. I us dic una cosa, a la meva filla no és que li faci falta la mare…”, reconeixia.

Considera que les Campos no tenen lleialtat cap als seus amics, el que ha demostrat Carmen en vendre d’aquesta manera els secrets que li havia explicat Rocío Carrasco: “Que segueixi, que aquí estic jo per defensar la meva filla. Però que parli primer de la seva primera separació i de per què li van donar la custòdia al pare dels seus fills. Que parli també del seu germà de Màlaga“. Dues bombes en una: l’obrir la capsa de Pandora pel que fa al seu divorci i deixar caure que les Campos podrien tenir un germà secret.

Telecinco

“Intentes defensar les teves amigues quan tenen el cul ple de m… i ara has tocat una cosa que em fa mal. Estàs defensant una cosa que no té sentit i que és injustificable. Hi ha mares que ho donen tot pels fills i d’altres que no. Deixeu d’ocultar històries, sigueu sinceres”, deia abans d’abandonar el plató molt enfadat.

Però tot això no resta importància a què havia deixat caure un titular molt sucós del qual ‘Sálvame’ volia treure’n profit. Un fill secret de María Teresa Campos a Màlaga? Antonio David no ha volgut donar més detalls: “Màlaga no és petita. Allà hi ha cercles d’amistats i t’assabentes de coses…”. De ben segur que el programa es posa les piles per esbrinar més detalls al respecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa