El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més esperada de María Teresa Campos: dona la cara i parla de les últimes polèmiques
  • CA

Tots els flaixos apunten a María Teresa Campos des del mes passat, quan va publicar-se la polèmica entrevista que va concedir a Isabel Gemio. Una situació molt tensa que ha generat en una campanya d’assetjament cap a la periodista, que encara no entén per què la Campos va mantenir aquesta actitud. Tots buscaven la primera reacció de la matriarca, però només ho ha aconseguit Viva la vida… Precisament el programa de Telecinco en el qual treballen les seves filles i la seva neta. Casualitat? És poc probable.

Serà la primera entrevista de María Teresa Campos després d’aquella polèmica, com també serà el primer cop que respondrà a la controvèrsia que va generar la seva última entrevista al Deluxe (en la qual, recordem, va marxar de plató enfadada després d’un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez).

Les dues últimes entrevistes de la Campos han acabat generant polèmica, del que haurà de parlar en aquest retorn a televisió. El magazín presentat per Emma García espera amb impaciència aquest moment, que de ben segur que els comporta una audiència considerable.

Té molts fronts oberts, això està clar. Encara ha de comentar com es troba després de la ruptura amb Edmundo Bigote Arrocet, per exemple. I com veu el seu futur com a youtuber. Funciona el seu canal d’entrevistes? Serà aquest el seu últim projecte abans de la jubilació?

No és casual que hagi escollit el programa de les seves filles, que estaran al seu costat durant l’entrevista. És poc probable que Emma García sigui molt dura amb ella, a més a més, tenint en compte les circumstàncies. Una conversa lleugera i amable, segurament, que permetrà explicar-se a la mítica presentadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa