El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, a la defensiva en una altra entrevista tensa: “No he vingut a això, no em facis enfadar”
  • CA

Era l’entrevista més esperada. María Teresa Campos reapareixia a televisió després de dues entrevistes molt polèmiques, una davant de Jorge Javier Vázquez i la més recent amb Isabel Gemio. S’ha parlat moltíssim de l’actitud de la matriarca de les Campos, que es va mostrar enfadadíssima amb la seva companya. Aquest dissabte era el torn de justificar-se i explicar què va passar realment, el que explicaria en directe a Viva la vida (el programa més amable amb ella perquè és en el qual treballen les seves filles).

La sorpresa? Que María Teresa tampoc no va oferir la seva millor versió. De fet, va enfadar-se amb Emma García i va tornar a protagonitzar una entrevista molt tensa. El problema d’aquesta ocasió? Que la primera pregunta va ser sobre la polèmica amb Isabel Gemio: “Jo no he vingut a això. No vull que el titular sigui aquest. No, no em facis enfadar. Vam tenir un desacord, però vull que la deixin en pau perquè Gemio no ha matat a ningú”. Emma García va tornar a insistir, lògic tenint en compte que era el tema d’actualitat del moment, el que va encendre María Teresa: “Has tornat al tema?”, va etzibar-li visiblement indignada.

Una actitud criticable que no va agrada gens als teleespectadors, que li van recriminar a la xarxa que acceptés l’entrevista si no volia parlar del tema de més interès (pel qual li havien demanat l’entrevista en primer lloc).

En veure que María Teresa es tancava en banda, la presentadora decidia preguntar-li sobre l’enfrontament que va tenir amb Jorge Javier Vázquez uns mesos enrere: “Jo estic bé amb Jorge Javier i espero que ell també ho estigui amb mi. Ho vaig passar malament perquè no vaig poder parlar del que jo havia anat a parlar. No em sento orgullosa ni culpable de l’entrevista. Només volia dir una cosa i no vaig poder”.

María Teresa Campos, enfadada a Viva la vida / Telecinco

I d’aquí, a un altre moment tens amb Emma García: “He vingut a una tarda maca i no parem de treure draps bruts d’un i de l’altre. Podem passar a un tema més amable? No farem tres hores d’entrevista amb coses dolentes, no? Parlem d’un altre tema, jo estava a casa ben tranquil·la”, va deixar anar a la defensiva. La presentadora, que no es podia creure que María Teresa estigués tornant a fer el mateix, va acabar cedint i canviant de tema després de manifestar el seu enuig: “Qui està al capdavant d’aquesta entrevista? Tu o jo?”.

Una nova evidència del mal humor de María Teresa, que no vol sortir de la zona de confort i opta per criticar tots els presentadors que l’entrevisten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa