María Teresa Campos fa autocrítica després de la polèmica: “M’he disparat a mi mateixa”

La presentadora reconeix que no ha estat encertada en les últimes entrevistes que ha concedit

Quatre mesos després, María Teresa Campos ha tornat al Sábado Deluxe. La seva última entrevista allà va acabar molt malament en barallar-se amb Jorge Javier Vázquez, amb qui ha estat bastant de temps sense parlar-se. La seva retrobada generava molt d’interès, precisament perquè ella havia deixat clar que no tornaria a aquell plató. Poc ha trigat en menjar-se les seves paraules i omplir-se, així, les butxaques. Un 16,8% del share ha seguit el programa, el que els converteix en líders un cap de setmana més.

Però com ha anat aquesta conversa? El to ha estat molt diferent, més calmats tots dos i ganes de fer les paus en directe. Tindrà alguna cosa a veure que la veterana presentadora hagi signat un contracte amb la cadena per posar-se al capdavant d’un programa nou?

Durant l’entrevista se’ls ha vist demanar-se perdó públicament, encara que María Teresa treia ferro: “Mai no he arribat a pensar que la nostra fos una ruptura total. Ara bé, no vull repetir la mateixa entrevista tensa que vam tenir”. Una introducció que li donava ales per reconèixer que es va equivocar: “Em vaig disparar a mi mateixa i vaig dir ximpleries. El dia que em va donar l’ictus venia de fer moltes coses i estava molt cansada. Estava molt atabalada i em vaig provocar a mi mateixa l’ictus. Després d’allò, cada vegada que m’enfado i m’atabalo sento molta por perquè penso que ho tornaré a viure”.

Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos es retroben al Deluxe / Telecinco

Un clima calmat però que també ha tingut moments de tensió, com quan Jorge Javier treia a la llum una anècdota vergonyosa de la convidada: “És cert que les noies de vestuari et deien que duies la talla 38, quan era mentida, per animar-te?”, una provocació que enfadava a la Campos: “Quina ximpleria. Estàs buscant guerra i no te la donaré perquè no tinc cap interès”.

Sembla que després de l’experiència d’aquella entrevista tensa i l’última amb Isabel Gemio, María Teresa Campos ha après la lliçó.

Nou comentari