El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, al límit: “M’amarguen l’existència”
  • CA

María Teresa Campos no pot més. No l’ajuda que el seu ex, Edmundo Bigote Arrocet, hagi entrat com a concursant d’un reality per desacreditar-la i deixar-la de mentida. La presentadora està enfonsada, amb pocs ànims, sense feina i la família està molt preocupada per ella. La seva filla Terelu, de fet, ha dit públicament aquest dimarts que ha arribat el moment “d’apartar-la definitivament” de televisió i dels focus: “Que s’alluny és el millor per a ella, perquè tota aquesta història no li fa cap bé. Ella es mereix respecte i no l’està tenint. Aquesta situació m’entristeix i em fa sentir impotència”. María Teresa, en unes declaracions exclusives a la revista Semana, lamenta que no la deixin en pau: “No em deixen viure tranquil·la… No vull parlar d’aquesta persona -d’Edmundo Arrocet-. L’única cosa que dic és que no m’importa res del que digui. Que li vagi bé o malament m’és igual. L’única cosa que vull és que es parli d’aquesta persona sense parlar de mi”.

L’entorn més proper de la presentadora assegura a la revista que María Teresa tampoc no vol parlar de la mala relació de Terelu i Carmen, les seves filles. De fet, deixen clar que aquesta guerra mediàtica entre elles l’està afectant molt: “Diu que les seves filles li estan amargant la seva existència“. No entén per què es critiquen mútuament a televisió: “Ja tenen molts enemics com perquè a sobre les meves filles es peguin entre elles”.

María Teresa Campos, desesperada en la portada de Semana

María Teresa Campos està al límit i només vol que la deixin en pau. Als seus 80 anys, segueix sense programa i sense parella. No vol saber res de ningú i el seu únic desig és que les filles facin les paus i deixin de protagonitzar una polèmica rere una altra a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa