El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un malentès, el motiu de ruptura entre María Teresa i Edmundo
  • CA

Edmundo Bigote Arrocet és l’home més perseguit per la premsa del cor des que es confirmés que havia trencat amb María Teresa Campos. L’humorista l’hauria deixat per Whatsapp de molt males maneres, el que va deixar destrossada la periodista després de sis anys de relació. Ella ha concedit un parell d’entrevistes parlant sobre el tema, però l’argentí es manté en silenci.

Les revistes del cor van boges des que l’enxampessin amb una misteriosa noia. Van donar per fet que es tractava de la seva nova xicota, una dona que ara ha parlat amb ‘Diez Minutos‘ per confessar que és la seva neboda.

Edmundo i la seva nova amiga Europa Press

Edmundo i la seva nova amiga / Europa Press

“Hem estat l’espatlla on plorar l’un amb l’altre. Quedem per explicar-nos com estem anímicament. Tenim molta complicitat, parlem com amics. Vaig anar a casa seva a buscar-lo per anar a menjar, després vam tornar a casa seva i vaig tornar a casa. Té molts sentiments i realment estima a Teresa. Poso la mà al foc. Edmundo no li ha estat infidel a María Teresa”, explica.

Una familiar que treu a la llum algunes curiositats molt sucoses: “Ell no esperava trencar amb Teresa. Em va dir que es va trobar amb el comunicat de Teresa i no sabia el que estava passant. Ella es va avançar. Va malinterpretar el seu Whatsapp”.

Europa Press

“Bigote té molts diners. Mai no ha necessitat que li deixessin res. Si ha estat amb María Teresa Campos, ha estat per l’estima i l’amor. El meu tiet li ha deixat 30.000 € a María Teresa quan ho ha necessitat”, revela. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa